Mo i Rana

Mo i Rana. Foto: Simon Fossheim / Helgeland Reiseliv
Mo i Rana en typisk vinterkveld. Foto: Simon Fossheim / Helgeland Reiseliv

Vi ønsker flere ansatte ved vårt kontor i Mo i Rana. 

Midt i sentrum av Mo ligger Campus Helgeland, der Nordlandsforskning holder til sammen med spennende venner som Kunnskapsparken Helgeland og Nord universitet. Mo har lenge vært en nasjonal drivkraft for grønn industriutvikling og står i dag foran flere innovative nyetableringer, ikke minst batterifabrikken Freyr. Polarsirkelbyen har imidlertid mer å by på. Nordland teater har sitt hovedkvarter her og du finner både konsertscener, museum, badeland, vitensenter og et rikt restaurant- og kafétilbud. 

Naturen på Helgeland er fenomenal. Fra hav til fjell finnes alt den friluftsinteresserte kan drømme om. Vår eminente forsker Maiken Bjørkan er foreløpig Nordlandsforsknings eneste ansatte på Mo, men vi har et mål om å skaffe henne flere kolleger så fort som mulig. 

All informasjon du trenger om Helgelands nordligste by.
En rekke spennende aktører, inkludert Nordlandsforskning, er samlet under samme tak på Campus Helgeland, midt i sentrum.
Mo industripark beskriver seg selv som en av de største industriparkene i landet og det ledende industrielle miljøet i Nord-Norge.