Aktuelt

 • Bilde av gulstripe på veien

  Ledig stilling som kommunikasjonsrådgiver

  Nordlandsforskning har en langsiktig og strategisk satsing på forskningsformidling. Vi har en ledig stilling som kommunikasjonsrådgiver, send oss din søknad innen 7. november.

 • Når noen må ta regien

  Elever fra Bodin videregående skole og maritime fagskole, media og kommunikasjon, har laget tre filmer basert på en forskningsstudie om unge i sårbare livssituasjoner på Island, Færøyene og i Norge.

 • Workshop om alger

  Blå vekst og økt utnyttelse av havets ressurser er på dagsorden i både Norge og Europa. Forventningene knyttet til bruk av alger er mange, fra å erstatte soya i fôrindustrien og olje i dagens plastproduksjon, til bioenergi, karbonfangst, menneskeføde, tekstiler og medisiner. 2. november inviterer NiBIO, Nord universitet og Nordlandsforskning til heldagsseminar med alger som tema.

 • Seeweed instead of imported soy from Brazil?

  Did you know that sheep graze on seaweed many places in the world, and that some of these species are rich in protein content? Could this be a replacement for imported soy from Brazil?

 • Prosjektcontroller på plass

  I midten av september hadde Tor Kristensen sin første arbeidsdag ved Nordlandsforskning. Han er økonom, med bakgrunn fra finansverden og med et øye for prosjektstyring og er instituttets nye prosjektcontroller.

Nordlandsforskning
Postboks 1490
N-8049 Bodø
Norge

Besøksadresse: Universitetsalleen 11
Tlf: +47 75 41 18 10
E-post nf@nforsk.no

Bank konto: 4500 55 98811
NO/VAT 989 714 309 MVA
Personvern