Aktuelt

 • Nordlandsforskning i Lofoten – bruk oss!

  - Fra et innestengt kontor innerst i korridoren ved kaia i Svolvær har vi kommet oss ut og fram både i kontorlandskapet og i regionen, innledet seniorforsker Brigt Dale dialogmøtet 18. mai.

 • Fra Opplevelser i nord til opplevelser i sør

  Sølvi Solvoll skriver sin PhD i prosjektet Opplevelser i nord. Siste semester i 2015 bytta hun og hele familien ut snø og kulde i Bodø med sommer og varme på andre siden av jorda i Australia.

 • Kronikk: Skulker eller syk?

  Regjeringens forsøk på å stramme opp dagens ungdom med fraværsgrense kan føre til mer frafall blant elevene, skriver seniorforsker Cecilie Høj Anvik i denne kronikken som blant annet er publisert på NRK Ytring.

 • Lytring: Norges mest attraktive by?

  Bodø er i rivende utvikling. Nye bygg popper opp, og om noen år kommer byen til å se ganske annerledes ut. Det er kanskje like greit? Bodø har ikke rykte på seg for å være en spesielt vakker by. Men blir det egentlig bedre med dagens byutvikling? Hvem er de som bygger Bodø? Og hva kan egentlig politikerne bestemme?

 • Vant pris for beste poster

  Sammen med kolleger fra UiT Norges Arktiske Universitet og Scott Polar Reserarch Institute sto Nordlandsforsknings Brigt Dale og Grete Hovelsrud bak en poster som ble presentert på Forskningsrådets informasjonskonferanse om klimaforskning i april. Posteren fikk flest stemmer i en uhøytidelig kåring, og fikk derfor mulighet til å presentere prosjektet for alle deltakerne.

Nordlandsforskning
Postboks 1490
N-8049 Bodø
Norge

Besøksadresse: Universitetsalleen 11
Tlf: +47 75 41 18 10
E-post nf@nforsk.no

Bank konto: 4500 55 98811
NO/VAT 989 714 309 MVA
Personvern