Aktuelt

 • Gjesteundersøkelse i Lofoten

  Nå spør forskere lofotturisten hvor fornøyd han eller hun var med sitt besøk i Lofoten. Undersøkelsen sendes til nesten 10 000 lofotturister.

 • Barn som er opptatt av det som skjer på pc skjermen

  Forsker I og II

  Har du et våkent blikk og ser etter nye utfordringer? Vi søker nye forskere innenfor alle tre forskningsfelt: Velferd, Miljø og Næring. Søknadsfrist er 22. mars.

 • Forskningsledere/ Forskningssjef

  Vær med på å forme Nordlandsforsknings framtid, vi har ledig stilling som forskningsleder eller forskningssjef. Søknadsfrist er 22. mars.

 • Nordlandsforskning på feltarbeid på Island

  Hvordan nordiske land arbeider med ungdom som sliter med å gjennomføre skole, få innpass i arbeidslivet og som opplever å ha psykiske helserelaterte utfordringer, er tema for forskningsprosjektet Visum Norden. Nå har forskerne Cecilie Høj Anvik og Ragnhild Holmen Waldahl snakket med ungdom på Island.

 • Vil ha mer kunnskap om fjellområdene

  Fjell-forsk-nett er nå offisielt etablert for å fremme kunnskap om fjellområdene i Norge. Seniorforsker Ingrid Bay-Larsen fra Nordlandsforskning ble valgt inn i styret for forskernettverket.

 • Har kvinnesatsingen gitt gnist?

  - Det er en illusjon at vi har likestilling i dag! Det sier forsker Ann Kristin Eide, som har evaluert Kvinnesatsingen i Nordland fylkeskommune, sammen med forsker Merete Kvamme Fabritius.

 • Nye forskere på plass

  2015 har allerede bydd på tre nyansettelser for Nordlandsforskning. Joakim Høgås, Mariell Opdal Johnsen og Marianne Karlsson starter alle sine forskerkarrierer hos Nordlandsforskning.

 • Kjønn og næringsliv i Norge

  Elisabet Ljunggren har sammen med Gry A. Alsos, Hilde Bjørkhaug og Agnes Bolsø skrevet bok om likestillingsutfordringer i Norge. De slår et slag for den kunnskapsbaserte debatten.

Nordlandsforskning
Postboks 1490
N-8049 Bodø
Norge

Besøksadresse: Universitetsalleen 11
Tlf: +47 75 41 18 10
E-post nf@nforsk.no

Bank konto: 4500 55 98811
NO/VAT 989 714 309 MVA
Personvern